Nieuws vanuit Marie*

Door InEibergen Nieuws
  • 17 augustus 2017
  • reacties
  •  

Na bijna 10 jaar Marie* in EIBERGEN is nu helaas de tijd aangebroken om afscheid te nemen van Marie* in EIBERGEN. Dit doen we met twee laatste shows op 2 september as; "B I T T E R S W E E T", om 14:30 en 19:30 uur. De hele dag is er live muziek van Jeroen, Tim en Rob en optredens van Maartje Waanders o.l.v. Dennis Weelink & Kinu Koenders. Natuurlijk doen de vaste ondernemers weer mee, dus de show is weer heerlijk voorzien van een hapje en een drankje, het kaartje heeft deze keer een speciale prijs van 10,-! De hele dag schenkt SOOF gratis thee en voor iedereen is er een klein cadeautje!

De laatste dag van Marie* aan de JW Hagemantraat is 15 september, op 16 september pakken we de vrachtwagen vol en gaan we naar WINTERSWIJK, de Meddosestraat 12 daar verkoopt Marie* de wintercollectie. De Marie* I-D nemen we niet mee naar Winterswijk, alleen volle kaarten zijn nog geldig vanaf vandaag tot 15/09/17.

Blijf Marie* volgen op Facebook & INSTAGRAM en blijf je vooral ook WELKOM voelen by Marie*.....ook straks in WINTERSWIJK! Wij bedanken jullie voor jarenlange trouw en betrokkenheid en hopen jullie in de toekomst te blijven zien!!!

InEibergen Nieuws

Het laatste nieuws uit Eibergen en omgeving. 

InEibergen EOV VVV