Museum de Scheper opent haar deuren op 3 juni

  • 25 mei 2020
  • 0 reacties
  •  

Eibergen: Na een voor iedereen zware periode, gloort er een klein lichtpuntje aan de horizon. Onder strikte corona voorschriften opent museum de Scheper op 3 juni haar deuren voor het publiek.

De gastvrouwen en gastheren heten iedereen weer van harte welkom, zij het op gepaste afstand. Er is een vaste looproute in het museum en ook de filmzaal is “corona-proof”. Na de herinrichting van de geologie afdeling in 2019 (waar nu een heuse tijdmachine staat), wordt de archeologie afdeling aangepakt en is daarom gedeeltelijk niet toegankelijk voor het publiek.

De expositie “75 jaar vrijheid” is te bezichtigenvan 3 juni  t/m  7 november en aan de keukentafel of bij mooi weer op het terras buiten kan men genieten van een kopje koffie of thee (ranja voor de kinderen).Museum de Scheper is aangesloten bij Erfgoed Gelderland,deze organisatie adviseert haar leden hoe ze volgens de RIVM-richtlijnen open kunnen.Om wegens de beperkte bezoekmogelijkheden teleurstelling te voorkomen, wordt geadviseerd uw komst telefonisch (0545-471050)te melden. Alleen pinbetalingen en de Museumkaart worden geaccepteerd.

De openingstijden zijn enigszins verruimd: woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 13.00-17.00 uur.

www.museumdescheper.nl

 

Plaats je reactie

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Image CAPTCHA
Vul de tekens in uit de afbeelding.
InEibergen EOV VVV