De Melkbus is genomineerd voor de 24kitchen Food Truck Awards

Door InEibergen Nieuws
  • 19 juni 2018
  • 0 reacties
  •  

De Melkbus is het idee van Robert Geessink en Wout Leerink, twee boerenzonen uit Eibergen (Achterhoek). In de foodtruck wordt melk uit eigen stal en van eigen koeien verwerkt en verkocht. Van gras tot eindproduct, alle stadia van de ontwikkeling hebben ze zelf in de hand. Met de producten die verkocht gaan worden willen Robert en Wout de diversiteit van melk aantonen, want de mogelijkheden met melk zijn zeer divers. Door heel het land hopen ze unieke direct consumeerbare zuivelproducten te verkopen vanuit de foodtruck. De producten die worden verkocht, worden aagepast op het seizoen. Het unieke van de melk is dat deze niet is bewerkt in zuivelfabrieken. Hierdoor is de rijke smaak van pure melk bewaard gebleven. Het doel is om mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is met melk, zonder dat de melk verdwijnt in de massa van de grote zuivelproducenten. De achterliggende bedrijven van de Melkbus zijn traditionele gezinsbedrijven. Deze bedrijven zijn niet biologisch, niet bio-industrie, maar zijn wel bezig met duurzaamheid en de toekomst. Daarnaast serveert de Melkbus lekkere en eerlijke producten en is het doel om het eerlijke verhaal te vertellen van een boerengezinsbedrijf.

Robert en Wout zijn met hun foodtruck de Melkbus genomineerd voor de 24kitchen Food Truck Award! Uit alle aanmeldingen worden 24 trucks genomineerd die zijn beoordeeld door een jury. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt en de winnaar mag zich de beste foodtruck van dat jaar noemen. Na de nominatie is het aan het publiek om te bepalen wie uiteindelijk de prijs wint, dit gebeurt door middel van stemmen.
Uiteraard hopen Robert en Wout zoveel mogelijk stemmen te krijgen en wellicht zelfs te winnen. Breng hier jullie stem uit op Robert en Wout van de Melkbus uit Eibergen. Hoe te gek zou het zijn dat hun harde werken wordt beloond met de 24kitchen Foodtruck Award. Stemmen kan tot 30 juni.

InEibergen Nieuws

Het laatste nieuws uit Eibergen en omgeving. 

Plaats je reactie

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Image CAPTCHA
Vul de tekens in uit de afbeelding.
InEibergen EOV VVV