Marie*

  • 17 juli 2015
  • reacties
  •  

Eigenaresse Marieke Altena van lifestyle winkel Marie* in Eibergen is in augustus 2015 onderneemster van de maand. Waarom? Onze eigen Marie* werd op 12 juli jongstleden de runner up bij de Dutch Retail Experience Awards in Amsterdam. 

Blij met het resultaat

Marieke Altena vertelt: ‘Op twee stemmen na werd ik geen eerste maar tweede. Toch ben ik erg blij met deze prijs. Ik heb weer veel geleerd en werd opnieuw geïnspireerd. Ik heb nog zoveel uitdagingen voor mij liggen!’ 

De DREA award gaat naar winkels die onderscheidend te werk gaan, meer beleving in hun winkel brengen, inspirerend zijn en van deze tijd. DREA winkels letten op duurzaamheid, kiezen hun producten met zorg uit en zijn uitmuntend in service en productkennis. Want zeg nu zelf, wie kent de geweldige evenementen van Marieke Altena niet? Op haar eigen unieke wijze weet ze altijd een beleving neer te zetten waarbij ze ondernemend Eibergen samenbrengt.

Over Lifestyle winkel Marie*

Lifestyle winkel Marie* was al jaren lang een stille wens van Marieke Altena. Haar wens kwam uit toen haar kinderen groot werden en ze de tijd, het lef en de inspiratie vond om haar droom waar te maken: Een lifestyle winkel. Marie* verkoopt kleding, schoenen, accessoires, maar vooral ook een ervaring. Want ze stelt haar collectie zo samen dat er voor elke vrouw met een persoonlijke mening, smaak en onderscheidend vermogen een creatie te realiseren is.

Haar producten vind je niet in iedere winkel. Het zijn stuk voor stuk items met een eigen uitstraling. Je vindt er merken zoals Oska, Penny Black, Bellerose, Hunkydory, Graumann, Stella Nova, Inty/Langerchen, Myomy, Grotesque, Ruby Tuesday, Chie Mihara, Hoss in Tropia, Sanita, Van Verre, Silk route, Ruby Tuesday kids, Atelier Sud en Ina Kent.

Lifestyle ervaring

Behalve lifestyle producten biedt Marie* ook lifestyle ervaringen aan. Ze onderscheidt zich door shows met een speciaal thema en tintje. Om een aantal van haar shows te noemen:

  • 2012: "Running Show", rondreis door Eibergen van de Klok naar het Labyrinth en Berenpas;
  • 2013: "Karwei" de bouwmarkt als achtergrond van een modeshow;
  • 2013: "Back to Basic" ter ere van het 5 jarig jubileum van Marie*, terug naar de kerk;
  • 2014: "BOAT,BITES,DRINKS & FASHION" , een show in stijl bij het Boothuis in Eibergen;
  • 2015: "Karwei & Marie* werken samen", de tweede keer Karwei als decor voor de show van Marie*.

Bereikbaarheid lifestyle winkel onderneemster van de maand Marie*

De lifestyle winkel van onderneemster van de maand Marie* wordt uit alle windstreken bezocht. Van Nederland tot Duitsland, België, Italië en tot Spanje en Scandinavië aan toe. Je vind Marie* op de J.W. Hagenmanstraat 22 in Eibergen. Of kijk voor meer informatie op haar website www.marie-eibergen.nl.

Vorige ondernemers van de maand:

Maand Juli 2015: Hof van Eckberge
Maand Juni 2015: Vakantieboerderij Slotman
Maand Mei 2015: Marc Koenders

InEibergen EOV VVV