Hof van Eckberge

  • 07 juli 2015
  • reacties
  •  

Eigenaren Maarten Reimers en Carine Grijsen van Hof van Eckberge in Eibergen zijn in juli 2015 gekroond tot Ondernemers van de maand. En niet zonder reden. In 3 jaar tijd heeft Hof van Eckberge een positie veroverd bij het publiek met een 25.000m2 grote, multifunctionele speel- en belevingsaccommodatie voor leisure-, zorg en zakelijke gasten. 

Spelen, ontspannen, lekker eten en drinken

10 jaar geleden ontstonden bij Maarten en Carine de plannen voor Hof van Eckberge. Sinds 3 jaar staat er een accommodatie waar alle leeftijden zich kunnen vermaken. Bij Hof van Eckberge spelen kinderen naar hartenlust op diverse speeltoestellen en hebben ze de mogelijkheid naar dieren te kijken in de mini-zoo. Ouders, opa’s en oma’s genieten vanaf een comfortabel terras met een hapje, drankje of diner van hun (klein)kinderen. Jongeren vermaken zich onder andere met lasergamen en bowlen  Het maakt niet uit wat voor weer het buiten is, want het is zowel binnen als buiten goed vertoeven. 

Passie en beleving

Het draait bij Hof van Eckberge om beleving en kwaliteit. “We willen de wensen en verwachtingen van klanten overtreffen”, aldus Maarten. Maarten en Carine werken volgens de filosofie 'Je krijgt wat je geeft'. Dat vertaalt zich onder andere in het thema en de marketingstrategie van Hof van Eckberge: Nuovo Mundo (de nieuwe wereld). Afgelopen juni wonnen ze met hun WOW- (Wees Ontzettend Welkom) en Wauw marketingstrategie de ToerNed Award 2014

Wat is het geheim van jullie succes?

“Passie, feedback vragen en er iets mee doen.” Dat zijn volgens de eigenaren de geheimen van het succes van Hof van Eckberge. Vraag bij vertrek niet “was alles naar wens”, maar “hoe heeft u het ervaren?” Dan krijg je in plaats van alleen een ja of nee, veel meer informatie waar je echt iets mee kan doen.

Vermaak voor echt iedereen

Hof van Eckberge is ook toegankelijk voor mensen met een lichamelijk en/of geestelijke beperking. Er zijn brede gangen, liften en de ruimtes zijn drempelvrij. Overprikkelde kinderen komen tot rust in een speciale prikkelarme snoezelruimte. Zakelijke bezoekers vergaderen volledig verzorgd in mooi aangeklede vergaderruimtes. Daarbij zijn er diverse arrangementen beschikbaar voor groepen op zakelijk en leisure gebied.

Bereikbaarheid

Hof van Eckberge bereik je gemakkelijk met de auto. De accommodatie ligt in het natuurrijke gebied vlak bij het Vinkennest in Eibergen. Adres:

Lintveldseweg 1a, 7151 NK Eibergen

Reserveringen Hof van Eckberge

Voor meer informatie over ondernemer van de maand Hof van Eckberge of het boeken van een arrangement kun je bellen naar telefoonnummer (0)545 - 46 11 00. Je kunt ook online de tarieven bekijken en een reservering maken. 

Vorige ondernemers van de maand:

InEibergen EOV VVV