Hair Perfection

  • 30 augustus 2016
  • reacties
  •  

Op 5 september 2016 bestaat Hair Perfection tien jaar. Een prachtige mijlpaal. Om deze reden is Hanneke Olthof van Hair Perfection deze maand de Ondernemer van de Maand!
Het begon allemaal ruim tien jaar geleden. Ergens aan een keukentafel in Eibergen. De op dat moment 21-jarige Hanneke werkte bij een salon in Groenlo. Haar contract liep ten einde. Tijdens het eten legde ze haar idee op tafel. Na veel voorbereiden, uitzoeken, inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een vergunning bij de gemeente is tien jaar geleden Hair Perfection gestart.

De jonge Hanneke zit vol ambities; zich op dat moment niet realiserend wat het ondernemerschap met zich meebrengt. Ze neemt de sprong in het diepe en doet het gewoon. Ze begint haar eigen salon; op dat moment nog bij haar ouders aan huis. Hier heeft ze drie jaar haar salon gevestigd gehad. De ruimte wordt te klein en gaat op zoek naar een ander pand in het centrum van Eibergen. Hanneke wordt gewezen op het pand in de J.W. Hagemanstraat. Na de nodige research te hebben verricht en de juiste instanties te hebben aangeschreven heeft ze haar salon vanaf de zomer in 2009 aan de J.W. Hagemanstraat gevestigd; aan de rand van het winkelcentrum, maar erg toegankelijk. De salon straalt rust uit en is voorzien van een schitterende binnentuin. Een muur binnen is voorzien van een nieuwe wandschildering. Hannekes zus, Marjolein Geltink, heeft haar bijdrage hier aan geleverd. 

Mensen kunnen bij Hair Perfection terecht voor de mooiste trendy kapsels. Hanneke en haar medewerkers blijven cursussen volgen om zo op de hoogte te blijven van de laatste knip- en verftechnieken. Naast het stylen van het haar, kun je je wimpers en wenkbrauwen laten epileren en verven en is het mogelijk om make-up advies te krijgen. Je kunt je in de salon te laten opmaken voor een bruiloft of een ander feest. Er wordt gewerkt met het merk Malu Wilz. Deze is ook beschikbaar voor de verkoop. 
De volgende trend is er al een aantal jaren; gelnagellak. Hanneke biedt het ook al een aantal jaren aan. Je nagels worden compleet verzorgd en voorzien naar een kleur naar smaak. Er is een ruime keuze in kleuren en je hebt gegarandeerd een aantal weken schitterend gelakte nagels. 

Hanneke en haar personeel zetten zich in voor Stichting Haarwensen. Haarwensen maken pruikjes voor zieke kinderen. Volwassenen en kinderen kunnen hun haar doneren aan deze stichting. Kijk hier aan welke voorwaarden je haar moet voldoen alvorens het haar kan worden gedoneerd.

Om de klanten die aandacht te kunnen geven die voor de betreffende behandeling wenselijk is, wordt er gewerkt op afspraak. Deze kan naast offline ook erg eenvoudig online worden gemaakt. Je kunt op diverse manieren de afspraak online plannen. Neem hiervoor een kijkje op de website en Facebook.

Hierboven staat het al. Deze maand bestaat Hair Perfection tien jaar. Dit laat Hanneke niet onopgemerkt voorbij gaan. De hele maand wordt er aandacht besteed aan dit jubileum. Tijdens de feestmaand wordt iedere week iets anders georganiseerd. Voor elk wat wils. Voor de kinderen wordt onder andere een leuke middag georganiseerd waarbij Lonnie Ballonnie hen op een leuke manier zal vermaken.

Houd de Facebookpagina van Hair Perfection in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat er deze maand komen gaat. 

Wij danken Hanneke van Hair Perfection voor het leuke enthousiaste gesprek en feliciteren haar met haar tienjarig jubileum!


Tekst: Marleen Geessinck
Foto’s: Nadi Zoetebier

Hair Perfection

InEibergen EOV VVV