Flair Haarmode bestaat 30 jaar en trakteert

Door Marleen Geessinck
  • 14 april 2017
  • reacties
  •  

Buiten is het een drukte met mensen die de boodschappen in huis halen voor het paasweekend. Wij lopen het trapje op om de salon van Mirjam Scheffmann binnen te gaan. Haar salon Flair Haarmode bestaat op 10 maart jl. alweer 30 jaar. Flair is dan ook een begrip in Eibergen.

Eenmaal binnen, vergeet ik de bezigheden die zich buiten de salon plaatsvinden. De auto’s en fietsers die voor bij het pand aan de Grotestraat rijden, zie ik niet meer. Binnen ervaar ik de rust die ik zo waardeer van een salon. De klanten die in de stoelen zitten hebben echt dat moment voor hunzelf om hierna met een mooie nieuwe en frisse coupe de salon verlaten. 

Mirjam ontvangt ons hartelijk en schut ons de hand. Ook haar medewerkers Jolanda en Patrick worden aan ons voorgesteld, waarna ze hierna verder gaan met hun werkzaamheden. 
Het 30 jarig jubileum is voor Mirjam een mooie gelegenheid om uit te pakken. Want wie jarig is trakteert. Twee vrouwen worden dan ook op een ware metamorfose getrakteerd. En laten we eerlijk zijn; wie wil dit nu niet? 

De winnaressen Anne Slutter en Thea Meinen zijn de twee gelukkigen en worden door Flair Haarmode en Jurk in de watten gelegd. Anne en Thea zien er in ieder geval op hun paasbest uit. Kijken jullie mee?

Flair Haarmode en Jurk zitten ook op Facebook. Like jij deze pagina’s al? 

   

Flair & Jurk in Eibergen

 

Tekst: Marleen Geessinck
Foto's: Nadi Zoetebier
Video: Mirjam Scheffmann en Nadi Zoetebier
 

Marleen Geessinck

Speelt met letters, woorden en zinnen.

InEibergen EOV VVV