Dorpskamer

Door TIP
  • 07 december 2021
  • 0 reacties
  •  

De Dorpskamer Berkelland (locaties in Neede & Eibergen) is een voorliggende voorziening voor (arbeidsmatige) dagbesteding. Een herkenbare voordeur waar je binnenstapt en kennismaakt met alles wat de Dorpskamer doet en waar ze voor staat. Burgers en organisaties ontmoeten elkaar en geven mensen de kans zich te ontwikkelen en (weer) mee te doen. Wij doen dit op maat gesneden, op basis van wensen en mogelijkheden. Ons publiek is divers, van jong tot oud.  

Onze inloop is een mooie plek om mensen te ontmoeten en sociale contacten op te doen. Medewerkers staan voor je klaar voor een praatje, een luisterend oor of praktisch advies. Soms wordt er een spelletje gespeeld of iets creatiefs gedaan. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. We bieden op maandag een broodje/soepje aan tegen een kleine bijdrage.  

Vrijwilligers en bezoekers helpen mee bij het organiseren van activiteiten of komen zelf met een initiatief. De Dorpskamer geeft vrijwilligers graag de kans zich te ontwikkelen, te re-integreren of gewoon iets leuks te doen. Vrijwilligers bewijzen hun waarde op verschillende afdelingen. Je kunt zonder indicatie bij ons terecht, zolang je woonachtig bent in de gemeente Berkelland. Bij het aanvragen van een eventuele indicatie kan de Dorpskamer je helpen. Kortom, we zien je graag en je bent van harte welkom! 

Dorpskamer Eibergen is gevestigd aan de Grotestraat 58, 7151 BD Eibergen (in het pand van de Bibliotheek) en geopend op maandag van 13.00-16.00 uur, woensdag van 09.00-16.00 uur en vrijdag van 09.00-12.00 uur. 
Coördinator Soraya Wittebroek is te bereiken onder nr. 06 57868694  of mail s.wittebroek@stadskamer.com
Meer info op www.stadskamer.com en www.tipineibergen.nl 

TIP

Toeristisch Informatie Punt, Grotestraat 59, 7151 BB Eibergen.
tel. 0545 471911   mail. info@tipineibergen.nl

Plaats je reactie

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Image CAPTCHA
Vul de tekens in uit de afbeelding.
InEibergen EOV VVV