De plannen

  • 10 december 2018
  • 1 reacties
  •  

Hoe ziet de planning van de revitalisering eruit? De totale doorlooptijd van het project is vier jaar, van 2017 tot en met 2020. De revitalisering is opgeknipt in vier fases:

  1. Aanleg parkeerplaatsen voormalige terrein Kiffen en herinrichting parkeerterrein aan de Nieuwsstraatzijde (2017)
  2. JW Hagemanstraat en eerste deel Grotestraat (2018)
  3. Tweede deel Grotestraat, Hagen, Kerkstraat (2019)
  4. Brink, Kluiversgang (2020)

Voor elke fase wordt samen met omwonenden en belanghebbenden een plan gemaakt. De Taskforce verwerkt daarna de input uit dit plan in een nieuw ontwerp. Wilt u weten wanneer de volgende inloopavond plaatsvindt? Houd dan de Facebookpagina InEibergen in de gaten. 

Bovenstaande planning is natuurlijk erg grof. Binnenkort wordt er op deze website een meer gedetailleerde planning gezet. 

Daarnaast is er een mobiele app waar u de voortgang van de revitalisering kunt volgen. Deze app is ontwikkeld door Lansink B.V. en kunt u downloaden in de Playstore (Android) van uw telefoon. Aan de beschikbaarheid in de Appstore (iOS) wordt nog gewerkt. Via deze app houdt Lansink B.V. u op de hoogte van de voortgang van de revitalisering.

Reacties

Makien Verkroost

Ik hoop dat "hoogbouw handhaven en verkopen met woonbestemming" op de plek van de bibliotheek niet inhoudt dat daar een flat gerealiseerd wordt!?? Dan zou de kerk niet mooi meer uitkomen en het hele historische karakter - van het enige deel in Eibergen dat nog karakter heeft - ook verdwijnen. Dan beter het oude ABN Amro verbouwen tot hoogbouw...

Plaats je reactie

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Image CAPTCHA
Vul de tekens in uit de afbeelding.
InEibergen EOV VVV