Bakker Bart Eibergen in een nieuw jasje...

Door André de Raad
  • 03 maart 2018
  • reacties
  •  

Na tien jaar als bakkershulp in de vestiging van Bakker Bart in Haaksbergen te hebben gewerkt kreeg Remy Ooink de gelegenheid om zelf een filiaal van deze in heel Nederland bekende bakkerij keten te openen. "En kijk waar we nu staan! 2,5 jaar verder en met 1 vaste kracht en 14 parttimers zijn we een begrip in Eibergen geworden. Het is heerlijk om in Eibergen te mogen werken, ik houd van de mensen uit deze streek met hun Gelderse nuchterheid.", aldus Remy.

"Ik hou van het vak en wat is er nu niet fijner om de dag te beginnen met de geur van verse broodjes die net uit de oven komen… Mede omdat ik merk dat steeds meer klanten Bakker Bart hebben ontdekt als een bakkerij waar je niet alleen je dagelijkse brood kunt halen, maar ook als plaats waar men terecht kan om van een heerlijke lunch kan genieten. Ook is het fijn om te zien dat er steeds meer klanten weten dat wij op de zondag morgen ook geopend zijn en de croissants en broodjes vers worden gebakken in de winkel.

Derde vestiging in Nederland met het nieuwe concept

"We merken de laatste tijd dat de klant tijdens het winkelen gezellig even rustig van een vers belegd broodje en bijvoorbeeld een kopje willen genieten. maar ook dat er tussen de middag door mensen vers belegde broodjes worden gehaald voor de lunch. Hierdoor staat er vaak een lange wachtrij voor de vitrine waar het personeel de broodjes klaar maken. Met een nieuwe formule en winkelinrichting gaan we voorkomen dat men te lang op de bestelling moeten wachten. Als men straks de bestelling heeft doorgegeven zal de klant kunnen plaatsnemen in een comfortabele wachtruimte, als de bestelling gereed is zal deze door het personeel naar de klant in de wachtruimte gebracht worden.

De Bakker Bart vestiging in Eibergen zal de derde vestiging in Nederland worden waar dit nieuwe concept zal worden toegepast. "Het interieur is niet meer van deze tijd", aldus Remy. "Ik wil niet over een grote verbouwing spreken, maar noem het liever dat de winkel in een nieuw jasje wordt gestoken."

Geen grote verbouwing

Volgens Remy valt de verbouwing wel mee. Er worden geen muren verwijderd of geplaatst. Ook aan de indeling van de winkel zal niet zo heel veel veranderen. Er komt nieuw comfortabeler interieur, te denken aan luxe tafels en stoelen. De gehele winkel zal van een nieuwe moderne vloer worden voorzien. 

Feestelijke opening

De feestelijke opening van de nieuwe bakker Bart winkel is op woensdag 7 maart aanstaande. Er zal aan iedere klant een bakje met heerlijke verse koekjes worden meegegeven zolang de voorraad strekt aldus Remy.

Bakker Bart is te vinden aan de Brink 7 71515 CR te Eibergen. Op de Facebookpagina van Bakker Bart Eibergen staan regelmatig leuke acties. 

 

André de Raad

Plaats je reactie

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Image CAPTCHA
Vul de tekens in uit de afbeelding.
InEibergen EOV VVV