16 verschillende soorten tomaten in een vernieuwde groente- en fruitwinkel

Door André de Raad
  • 23 maart 2017
  • reacties
  •  

Even groente of een lekker stuk fruit halen zat er dit weekend niet in bij Groente en Fruit Op’n Brink in Eibergen, maar sinds vandaag zijn de deuren van verbouwde groente en fruit winkel weer geopend. "Al in november vorig jaar zijn we begonnen met het idee om de winkelruimte onder handen te gaan nemen", vertellen Rob en Nicole van Groente en Fruit Op’n Brink.

 

We hadden het gevoel van “er moet iets veranderen” vertelt Rob Beukert mij, als ik vraag waarom de verbouwing. "De winkel was qua oppervlakte groot genoeg, maar we misten nog een stuk koelvitrine. Dus zijn we met Anne Visser Consulent & uitvoerend coach gaan bekijken hoe we de winkelruimte konden verbeteren in combinatie met een grotere koelmeubel. De oplossing is dan ook geworden een koel(toon)bank, door de toonbank te integreren met een koelmeubel zijn er twee vliegen in één klap gevangen. Deze toonbank is in Portugal gemaakt, doet warm aan, en zorgt ervoor dat klanten er met de handen over heen voelen en het willen aanraken. En doordat het koelmeubel er aan vast zit hoeven klanten niet de winkel door met gekoelde producten." En van het één komt het andere, gaat Nicole verder. "Als we toch bezig zijn moet er ook hier en daar timmerwerkzaamheden gebeuren en de boel geschilderd worden."

 

 Zelfs het plafond is vervangen en geeft een frisse uitstralingen die bij een groente en fruitwinkel horen. Zo heeft schildersbedrijf Bauhuis en Kormelink het schilderwerk verzorgt, en Jordy’s timmerwerken uit Eibergen heeft het timmerwerk voor zijn rekening genomen. Ook de verlichting in de winkel is verbeterd en zorgt er nu voor dat de nadruk op het groente en fruit ligt. Dit samen met alle andere bedrijven die hun diensten hebben geleverd heeft er voor gezorgd tot dit prachtig eindresultaat waar ze super trots op zijn.

 

Als ik verder door de winkel loop blijven er klanten binnen komen die ‘wauw’ en dat ziet er goed uit roepen en bevestigen dat de verbouwing geslaagd is. De geur van verse groente en fruit trekt mij naar de vitrine met verse tomaten en pak ik (stiekem) een tomaatje, terwijl ik dat doe valt het mij op op dat er 16 verschillende soorten tomaten in de vitrine liggen en doet mij beseffen dat ik bij specialisten in de winkel sta.

 

"Al met al kunnen wij trots zijn op het eindresultaat en dat er ook een nacht slaap is bij ingeschoten meer dan de moeite waard. Graag nodigen wij mensen uit om de vernieuwde winkel te komen aanschouwen onder het genot van wat lekkers die op tafels staan opgesteld om te worden geproefd."

 

 In de winkel kan informatie gehaald worden om mee te doen met een leuke Facebook actie. Groente en Fruit Op’n Brink bezoeken op facebook kan hier.

 

André de Raad
InEibergen EOV VVV