• slidebg1

U bent hier

The Wieners - Everly Brothers

Theater Berkelland volgt bij voorstellingen nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Vóór elke voorstelling zal bekeken worden dit voor gevolgen heeft en de meest actuele stand zal worden vermeld op de informatiepagina van het theater

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband!Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Till I Kissed You en All I Have To Do Is Dream klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. 
Tussen de bedrijven door weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. 
De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80.Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

 Zaterdag 5 maart 2022 om 20.00 uur
THEATER BERKELLAND
Kerkstraat 30-6
7151 BW Eibergen  https://www.theaterberkelland.nl/programma/

InEibergen EOV VVV