• slidebg1

U bent hier

Viering en wandeling

Let op : vóór 4 mei aanmelden! Een coronaproof wandeling na een korte online Hemelvaartsviering, dat is wat de Protestantse gemeenten van Eibergen-Rekken en Neede dit jaar samen met de NGKv uit Neede op het programma heeft staan op 13 mei.

‘Op uw plaatsen….’ is het thema van deze ochtend, die om 10.00 uur met een korte viering begint. Deze is op verschillende locaties opgenomen en om 10.00 uur online mee te beleven via kerkdienst gemist Eibergen-Rekken of kerdienst gemist Neede. De leiding van ervan is in handen van de predikanten Eveline Struijk, Jet Lieftink en Kees van de Beek. Om 11.00 uur klinkt vervolgens het ‘startschot’, want vanaf dat moment kan er in Neede en Eibergen 2 aan 2 een -naar voorkeur- kortere of langere route gewandeld worden. De activiteit is voor jong en oud. Wie het wandelmaatje zal zijn is nog een verrassing….

Opgave met naam, e-mailadres en telefoonnummer kan tot en met 4 mei op: wandelenmethemelvaart@gmail.com. Na opgave krijgt men een precies tijdsslot voor de start van de wandeling en de startlocatie toegestuurd. Op de startlocatie wacht een lekkere kop thee of koffie, krijgt men de route mee en kan men met het wandelmaatje op pad

InEibergen EOV VVV