• slidebg1

U bent hier

Thijs Kempering & Erwin Nijhoff

Theater Berkelland volgt bij voorstellingen nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Vóór elke voorstelling zal bekeken worden dit voor gevolgen heeft en de meest actuele stand zal worden vermeld op de informatiepagina van het theater

De één stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. De ander begon 15 jaar geleden met stand-up comedy in kroegjes waar de bezoekers niet eens wisten dat er opgetreden werd.
Overeenkomst; het zijn beide podiumdieren die liever kiezen voor geluk en een fijne sfeer, dan voor roem en het grote geld. Verschil: de één kan goed zingen, de ander kan goed vertellen!
Zet die twee bij elkaar en je krijgt een heerlijke avond over de schoonheid van het leven. Liever strijdend verliezen dan veilig winnen. En liever dwars lopen dan in de pas. Verteld door Thijs, bezongen door Erwin.
Een muzikaal theaterprogramma dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen. En alles wat daartussen zit!
Laat u zich verrassen door deze eenmalige samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied, maar met totaal verschillende talenten.

Zondag 29 mei 2022 om 20.00 uur
THEATER BERKELLAND
Kerkstraat 30-6
7151 BW Eibergen  https://www.theaterberkelland.nl/programma/

InEibergen EOV VVV