• slidebg1

U bent hier

Sinterklaasintocht Eibergen

Zaterdag 18 november zal de goedheiligman weer aanmeren in Nederland. Ook Eibergen zal die dag in zijn reis door ons land niet overgeslagen worden.

Met honderden “vol verwachting klopt ons hart kinderen” kunnen de kleinsten onder ons zien dat de Sint en zijn pieten om 14.00 uur voet aan wal zet aan de haven bij de Whemerdijk. Afgevaardigde van de gemeente en de EOV zullen bij deze feestelijke intocht aanwezig zijn om samen met de kinderen sinterklaasliedjes te zingen en de goedheiligman een hartelijk welkom te heten.

Sinterklaas zal na deze aankomst  een rondgang maken door het dorp. De route is dit jaar veranderd. We gaan vanuit de haven richting de Klok, Laagte, Kerkstraat, Hagen, over de Brink richting J.W.Hagemanstraat, rechtsaf en keren dan op de parkeerplaats van Plus Supermarkt. Van hieruit voor 2e keer over de Brink, richting de Grotestraat en we eindigen bij restaurant/cafe de Klok.

Hier is voor de kleintjes gelegenheid is om met trillende handjes de Sint een hand te geven en een beker ranja  te drinken. 

InEibergen EOV VVV