• slidebg1

U bent hier

Maatschappelijk ondernemen diner Berkelland

Burgemeester Joost van Oostrum: Voor de eerste keer organiseert de Berkellandse Uitdaging het Maatschappelijk Ondernemen Diner Berkelland. Ik hoop dat dit een begrip wordt voor maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties die graag iets betekenen voor elkaar én voor Berkelland. Het diner past prima in onze ‘Doe het samen-samenleving’. Graag ontmoet ik u op 10 april. 

AANMELDEN

THEMA BELEEF BERKELLAND: 

Ieder mens moet zo optimaal mogelijk mee kunnen doen binnen de samenleving, ongeacht beperkingen. Mensen en organisaties hebben mekaar daarbij nodig. Als Uitdaging hebben wij het doel om in samenwerking met het lokale bedrijfsleven de (be)leefbaarheid van burgers in de samenleving te vergroten. Mensen en maatschappelijke organisaties helpen die steun kunnen gebruiken. Samen maken we het verschil! En dat begint al bij u op de werkvloer. Hoe beleeft u Berkelland?  

Sponsortafel? Er is is ook een mogelijkheid om een tafel voor uw bedrijf te reserveren met max. 8 personen per tafel. Info hierover via Marleen Kosterink van de Berkellandse Uitdaging, info@berkellandseuitdaging.nl of bellen 0628737845

Waarom per 2 kaarten? U nodigt als ondernemer iemand uit om mee te gaan die u een maatschappelijk warm hart toedraagt. Bijvoorbeeld een medewerker binnen uw bedrijf of uw partner die betrokken zijn bij een stichting/vereniging of gewoon goed werk verrichten voor de medemens. En met een even aantal heeft iedereen een gesprekspartner. 

MUZIKALE OMLIJSTING GESPONSORD -  HETHEERST - akoestische muziek/covers

  • 17.00 - 18.00 uur: vrije inloop met muziek en welkomstdrankje
  • 18.00 - 22.00 uur: exclusief vijfgangdiner inclusief bijpassende wijnarrangement
  • Vanaf 22.00 uur: mogelijkheid naborrel op eigen kosten

Initiatief: Berkellandse Uitdaging

 

InEibergen EOV VVV