• slidebg1

U bent hier

Laatste openingsweekend Kruidenhof

In het laatste openingsweekend van dit seizoen worden er in Kruidenhof te Mallum in Eibergen nog drie activiteiten gehouden. Dat begint zaterdag 2 oktober met deelname aan de verlichte wandelroute van de Vrienden van de Mallumse Molen. De tuin biedt die avond een feeërieke aanblik met uitgelichte bomen en pergola’s en tientallen waxinelichtjes. Toegang gratis, vrije gift is welkom.

Zondag 3 oktober treedt popkoor Care for Music op in de Kruidenhof. Deze groep zangers en zangeressen uit Berkelland en omstreken zorgt daarmee voor een muzikale afsluiting van het bezoekseizoen van de tuin. Het koor brengt popnummers van toen en nu, voor elk wat wils. Het concert begint om14.00 uur, de entree bedraagt deze middag 8 euro, donateurs 5 euro.

Die zondagmiddag is in de Kruidenhof ook de laatste jeugdactiviteit van dit seizoen. Kinderen kunnen met pompoenen en zaaddozen uit de kruidentuin vogeltaartjes maken, die ze dan komende winter in hun eigen tuin of op het balkon voor de vogels kunnen neerzetten. Aanvang 13.30 uur, meedoen kost 4 euro, opgeven kan via kruidenhofmallum@gmail.com

Na dit weekend gaan de vrijwilligers verder met het grote renovatieproject van de Kruidenhof, waar afgelopen voorjaar een start mee werd gemaakt. Onder andere het bezoekerscentrum en de paden worden flink onder handen genomen, zodat alles er bij de opening komend voorjaar picobello bij ligt.

Op de foto (beschikbaar gesteld door Kruidenhof Mallum): Popkoor Care for Music 

InEibergen EOV VVV