• slidebg1

U bent hier

Kledingbeurs

Help Dauntless naar het WK! Dauntless heeft zich geplaatst voor het WK in Engeland! Alleen zijn de kosten voor de reis niet alleen op te vangen. Maar.. JIJ kan helpen! Lees gauw verder wat je kan doen. 

Het wedstrijdteam Dauntless van Odival Dance Centre heeft zich onlangs geplaatst voor het EK en WK streetdance. Een fantastische prestatie in een super zware categorie met tijdens het NK maar liefst 24 tegenstanders! Het EK is dit jaar in Nederland, maar het WK in Blackpool Engeland. Om deze reis voor alle dansers mogelijk te maken, proberen ze middels allerlei acties de kas te spekken en daarmee de kosten te drukken.  Een van de acties is deze kledingbeurs.

Op 18 en 19 mei van 14.00 uur tot 18.00 uur is er een (tweedehands) kledingbeurs in Irish Pub Home. Neem zeker een kijkje! Want een nieuwe outfit scoren voor een piekfijn prijsje, dat wil toch iedereen? Je kan ook kleding inbrengen! Je houdt er dan nog een zakcentje aan over! De opbrengst wordt namelijk volgens de 50/50 regel verdeeld. 50% naar Dauntless en 50% naar jou!

Lees hier verder wat je moet doen 

Alvast hartstikke bedankt voor jouw medewerking en we zien je  op 18 en 19 mei bij Irish Pub Home!

InEibergen EOV VVV