• slidebg1

U bent hier

"Kerstfeest" Met Frits Hoogers (Florafrits)

De Deventer top designer Frits Hoogers (Florafrits) is gestrikt voor een  b(l)oeiende demonstratie rond het thema “kerstfeest”. Een wervelende show vol trends, technieken en informatie. Noteer gauw in uw agenda: donderdag 24 november bij grote zaal De Huve in Eibergen.

Frits Hoogers behoort tot de top van Nederlandse bloemstylisten met oog voor esthetiek, spontane creativiteit en perfectionisme weet hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie te creëren. Zijn kracht zit ‘m in de bundeling van zijn talenten als stylist en bloemist, gecombineerd met een grote betrokkenheid.

Meer info:

Aanvang: 19.30 uur Zaal open: 19.00 uur

Inspirerend en leerzaam

Tijdens de show  maakt Frits verschillende kerstarrangementen, waarbij hij de meest exclusieve bloemen en materialen verwerkt. Inspiratie en schoonheid staan centraal. Maar dat is niet alles, want het wordt ook een leerzame avond.

Frits legt uit en laat zien hoe je een stuk stap voor stap opbouwt met aandacht voor de juiste technieken en materialen. Er is ruimte voor interactie met het publiek en voor humor!

Ook neemt Frits zijn assistenten en “ marktkraampje” mee met allerlei hebbedingetjes die hij eerder die avond heeft toegepast.

Kom het zelf beleven tijdens onze KERSTSHOW!

Verloting kerstcreaties

Uw toegangsbewijs is meteen uw lot, waarmee u kans maakt op één van de bijzondere creaties uit de demonstratie. Ook bloemstukken gemaakt door mensen van de bloemschikcommissie en cursisten worden verloot.

Toegang: Denk aan uw pasje!

Contactpersoon Bloemschikcommisssie: Ada Willemsteijn 06 39046088.

 

 

 

InEibergen EOV VVV