• slidebg1

U bent hier

Cabaretpoel - Vier keer leuk!

Theater Berkelland volgt bij voorstellingen nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Vóór elke voorstelling zal bekeken worden dit voor gevolgen heeft en de meest actuele stand zal worden vermeld op de informatiepagina van het theater

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.
Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

 

Zaterdag 26 februari 2022 om 20.00 uur
THEATER BERKELLAND
Kerkstraat 30-6
7151 BW Eibergen  https://www.theaterberkelland.nl/programma/

InEibergen EOV VVV