• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

U bent hier

Berkelzomp 'De Snippe'

Vanaf woensdag 19 mei is het weer mogelijk om met de berkelzomp de 'Snippe' een prachtige vaart te maken over de Berkel en oude Berkeltak naar de Mallumse Watermolen. In principe is het dagelijks om 13.30 uur (m.u.v. de maandag) mogelijk een 'losse vaart' te boeken. Prijs volwassene € 6,- en prijs kinderen € 3,50.  Kijk voor alle andere mogelijkheden op de pagina toerisme/berkelzomp.

We moeten ons natuurlijk wel houden aan de richtlijnen van het RIVM. Het is dan ook alleen mogelijk om met personen die onder één dak leven, naast elkaar in de zomp te zitten. Overige personen blijven op 1,5 meter afstand. Neem derhalve altijd eerst contact op met het Toeristisch Informatie Punt Eibergen! Telefoon 0545 471911 / mail info@tipineibergen.nl
Langskomen in het nostalgisch winkeltje aan de Grotestraat 59, 7151 BB Eibergen kan natuurlijk ook. De informatrices zullen je dan duidelijk uitleg geven over de mogelijkheden van een vaart.

De schippers hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op de 'Snippe'. Je krijgt dan alle facetten van de vroegere Berkel te zien, waarover zij je onderweg alles zullen vertellen. En wie weet kom je ook nog wel een ijsvogeltje tegen, die in de steile wanden van de oude Berkeltak z'n nest heeft.  

Niet vergeten om je eerst aan te melden bij de TIP!

Grotestraat 59, 7151 BB Eibergen
tel. 0545471911
mail info@tipineibergen.nl 

 

InEibergen EOV VVV