• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

U bent hier

Berkelfestival 2018

Ontdek het leven langs de Berkel! 

Op 24, 25 en 26 augustus 2018 vindt het Berkelfestival plaats: een parelsnoer van activiteiten in, op en rond rivier de Berkel en in de Berkelsteden. Ga ook op ontdekkingstocht door het gebied en laat je verrassen door een stroom van activiteiten! 

Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er tal van activiteiten te doen voor een breed publiek, van jong tot oud! De pijlers zijn: Water & Natuur, Sport & Recreatie, Eten & Drinken, Kunst & Cultuur, Muziek, Geschiedenis, Innovatie & Ontwikkeling. 

De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in o.a. Zutphen, Almen, Lochem, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast zijn er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitsland, zoals de Berkel Kanorally: een tweedaagse toertocht van Vreden of Ellewick naar Zutphen en de Raft Regatta: een raft race, waarbij Nederlandse en Duitse teams het tegen elkaar opnemen op de Berkel! 

Tientallen activiteiten hebben zich inmiddels aangemeld. Van sportieve races, muziekoptredens, lokale proeverijen, exposities, workshops, varen met de Berkelschippers of op de fluisterboot, wandel- en fietstochten, kanoën en zwemmen tot de leukste kinderactiviteiten, zoals een Berkelsafari, een kano smokkeltocht en diverse voorstellingen! 

Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival worden de handen in één geslagen en wordt aan alle activiteiten een platform gegeven. Hierdoor krijgen bezoekers en inwoners een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied! 

De Berkel bruist en verbindt! Bekijk welke activiteiten jij niet wilt missen op: www.berkelfestival.eu

 

Website: www.berkelfestival.eu
Facebook: www.facebook.com/berkelfestival/
Instagram: #Berkelfestival 

InEibergen EOV VVV