Wonen in Eibergen

Ga je verhuizen of verbouwen? In Eibergen vind je diverse winkels die je voorzien van trendy woonadvies, meubels en de beste bouwmaterialen. Lees meer over wonen in Eibergen.

Lees verder

Op zoek naar meubels?

Aan de Burgemeester Smitsstraat in Eibergen bevindt zich COOT wonen. COOT wonen beschikt over eigentijdse en unieke stijl op het gebied van woonaccessoires en meubels. Het assortiment bestaat naast bekende merken ook uit servies en verlichting. De woonwinkel is vanaf woensdag tot en met zaterdag geopend.

Een ruime collectie aan meubels, vloeren, gordijnen, verf en behang vind je bij Helmink Wonen. Helmink Wonen beschikt over vakkundige stoffeerders. Voor het verkrijgen van verf en kleuradvies ben je er ook op het juiste adres. De woonspecialist is te vinden aan de J.W. Hagemanstraat. De winkel is ook op zondag geopend. 

Accessoires voor in jouw interieur

Eibergen beschikt over een drietal winkels met een assortiment aan accessoires. Zo beschikt Marskramer, op de Brink, over huishoudelijke artikelen. Daarnaast zijn er ook accessoires als kussens en kaarsen en te vinden. Aan de andere kant van de parkeerplaats op de Brink is de Hema gevestigd. Naast een kleine stukje gebak of een stuk rookworst, kun je er ook terecht voor woonaccessoires als lampen en onderzetters.  

Bij Wereldwinkel Eibergen tref je verschillende ‘eerlijk’ gemaakte artikelen voor de aankleding van je huis. Het assortiment varieert van aardewerk artikelen tot aan fairtrade houtproducten. De Wereldwinkel is een winkel die producten verkoopt zonder dat er van kinderarbeid of slavernij gebruik is gemaakt. Je vindt de winkel aan de J.W. Hagemanstraat. 

Ramen, vloeren en gordijnen

Ook voor de afwerking van de ramen, raambekleding en vloeren ben je in Eibergen goed. Wansink Woninginrichting & Zonwering beschikt zo over alle soorten stoffering voor woningen, bijvoorbeeld horren en zonwering. Daarnaast geven zij je graag advies. Het pand van Wansink is gevestigd aan de Hondevoort 1.

Gek op glas in lood? Alwine Glas in Lood is specialist is het produceren van glas in lood. Voor zowel buitendeuren, binnendeuren en bovenlichten zit je aan de Beltrumseweg 16 goed. Daarnaast is het mogelijk om workshops te volgen bij het pand van Alwine Glas in Lood.

InEibergen EOV VVV