Groente en fruit in Eibergen

Op zoek naar de winkels in Eibergen voor de verste groente en fruit? Eibergen heeft een groente en fruit speciaalzaak, maar ook bij andere winkels zit je gegarandeerd goed.

Lees verder

Passie voor groente en fruit

Voor een uitgebreid assortiment aan groente en fruit loop je binnen bij Groente en Fruit Op ‘n Brink. Je vindt hier een breed aanbod aan zelfbereide rauwkosten, soepen, vers fruit, (seizoens) groenten en gehele maaltijden. De producten van Groente en Fruit Op ‘n Brink worden tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding verkocht. Daarnaast adviseren de  personeelsleden je met passie over de verschillende soorten groenten en fruit. Je vindt de speciaalzaak op de Brink in Eibergen. De Brink in Eibergen is makkelijk te bereiken en voorzien van een ruime parkeerplaats. 

Supermarkten

Ga je op pad om de wekelijkse boodschappen binnen te halen? Naast de houdbare voedingsmiddelen en dranken vind je bij de drie supermarkten in Eibergen er ook verse groenten en fruit. In Eibergen vind je Plus Koenders, Jumbo Patrick Hobelman en Albert Heijn Eibergen. Naast de standaard groenten en fruit beschikken de supermarkten ook over seizoensgebonden producten. Verder zit je bij de supermarkten goed voor vers vlees en vers afgebakken broodjes. De supermarkten zijn makkelijk te bereiken, hebben voldoende parkeerplek en zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de desbetreffende supermarkt.

InEibergen EOV VVV