Fietswinkels in Eibergen

Wil je een fiets kopen, huren of laten repareren? Ontdek fietswinkels in en rond Eibergen. De winkels Fietsen van Cees en Bike Totaal Hofstede zorgen ervoor dat je weer op de pedalen kunt gaan staan.

Lees verder

Fietsen kopen in Eibergen

Een nieuwe, tweedehands of elektrische fiets koop je bijvoorbeeld bij Scharrenborg 2Wielers en Bike Totaal Hofstede. Maak een keuze uit fietsmerken zoals Gazelle, Batavus, Union, Votani, Ghost, Puch, RIH, Raleigh en Cortina. Heb je jouw droomfiets gevonden? Je kunt deze fietsen dan contant betalen, per pin of een financiering regelen. Misschien geldt het fietsenplan 2015 van nog voor jou. Vraag ernaar. 

Fietsen huren of leasen

Wanneer je tijdelijk in Eibergen bent en een fiets kunt gebruiken om de omgeving van Eibergen te verkennen, kun bij de fietswinkel ook terecht voor het huren of leasen van een fiets. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten. Daarbij ben je verzekerd van een perfect werkende fiets gedurende jouw verblijf.

Fiets laten repareren

Ook het beste ijzeren ros van stal kan kapot gaan. Breng je fiets voor reparatie naar de werkplaats van jouw fietsenmaker in en rond Eibergen voor een goede service, dan ben je snel weer op weg. Wil je meer weten over fietswinkels in en rond Eibergen? Neem dan contact op met Fietsen van Cees of Bike Totaal Hofstede. 

InEibergen EOV VVV