Bed and breakfast in Eibergen

Ben je op doorreis, of wil je een paar dagen er tussen uit in de omgeving van Eibergen, Rekken en Beltrum? Vind hier een gezellige bed and breakfast in Eibergen die je gastvrij zal ontvangen.

Lees verder

Overnachten dicht bij Eibergen

Op loopafstand van theater 't Spieker en het openluchttheater van Eibergen vind je bed and breakfast Pension Abbink.  Na een culturele of swingende avond in het centrum van Eibergen zoek je hier snel de rust weer op.

Eveneens dichtbij, maar dan op loopafstand van het centrum van Eibergen gelegen vind je bed and breakfast Op ‘t Erf. Dit verblijf met een landelijke ligging heeft een eigen douche, toilet en keuken waardoor je veel privacy hebt. Plaats je fietsen na een dagje fietsen droog in de overdekte fietsenstalling en loop gelijk door naar het overdekte privé terras. Hier vind je een barbecue plek in de avondzon en kun je genieten van het weidse uitzicht. Drink voor je gaat slapen nog een drankje uit de minibar en start de ochtend daarop met gratis koffie en thee.

Bed and breakfast in de natuur 

Stee en Stoetje de Spannevogel is een bed and breakfast in Eibergen, nabij Zwillbrock, waarbij je verscholen in de natuur kunt overnachten. Neem bij mooi weer een frisse ochtendduik in de zwemvijver en geniet daarna van een uitgebreid ontbijt. De bed and breakfast is rustig gelegen tussen vele mooie fiets en wandelroutes. Geniet van de gastvrijheid, grote tuin en professionaliteit van deze gelegenheid. Ook bij bed and breakfast Ammeloe, net over de grens in Duitsland, bent u aan het goede adres voor een rustig en landelijk verblijf.

InEibergen EOV VVV