Hotel in Eibergen

Vind een aangenaam hotel in Eibergen, of kies voor een hotel in de omgeving van Eibergen. Geniet vanuit je luxe hotelkamer van het prachtige buitengebied, interessante bezienswaardigheden en culinaire belevenissen die Eibergen rijk is.
Lees verder

Logeren Bi’j De Watermölle

Kom overnachten bij Restaurant hotel Bi’j De Watermölle in het buitengebied van Haaksbergen. Zoals de naam van dit fraaie hotel al aangeeft ligt dit etablissement direct naast de eeuwenoude Oostendorper watermolen. Maak lange vanuit dit punt lange fietstochten dwars door de natuur en doe meteen even Eibergen aan. Na een actieve dag ben je welkom voor een uitgebreid diner in het uitstekende restaurant van dit hotel.

Herberg Erve Kots in Lievelde

Ontdek het Open lucht museum bij Herberg en Brouwhoes Erve Kots. Deze herberg is een verrassing tussen de coulissen. De Herberg en het openluchtmuseum is dagelijks geopend. Geniet bij de open haard van de lekkerste pannenkoeken en houtskooloven specialiteiten. Bij mooi weer is het terras geopend. Ben je graag actief? Bij Herberg Erve Kots kun je oude ambachten en spelen zoals klomp schilderen en klompengolf van dichtbij ervaren. 

Hotel Restaurant De Greune Weide in Eibergen

Dit klassieke hotel met restaurant is al jaren een begrip in Eibergen. Laat u na een mooie wandeling door de natuur verrassen door het hartelijke gastheerschap en vakmanschap van de hotelier. In Hotel Restaurant De Greune Weide geniet je van rust, gezelligheid, warmte en heerlijke streekproducten. 

Meer informatie over hotels in Eibergen

Wilt u meer weten over een hotel in Eibergen en omgeving? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel. Eibergen biedt ook de mogelijkheid om te logeren in een bed & breakfast of pension.

InEibergen EOV VVV