Slager in Eibergen

Ga je barbecueën en ben je opzoek naar een speklapje of een lekker biefstukje? Of zoek je een ander goed stukje vlees? In Eibergen vind je een slager die je helpt jouw barbecue tot een succes te maken. In Eibergen vind je een keurslager en een slager in de PLUS supermarkt.

Lees verder

Keurslagerij Boenders

Zoek je een ambachtelijk stukje vlees dat door de slager zelf bereidt is? Dan is Kleurslager Boenders een schot in de roos. Deze slagerij houdt van kwaliteitsvlees en maakt daarom zelf haar worsten, gehakt, biefstuk, speklapjes en andere vleesproducten. Probeer eens de ambachtelijke worst van Keurslager Boenders. Ook biedt de slagerij complete pakketten aan, waaronder verschillende soorten buffetten en verrekenpakketten. Je vindt Keurslager Boenders op Brink 5 in Eibergen. De slagerij is 6 dagen per week geopend. Daarnaast kun je ook online bestellen

PLUS Koenders

Bij PLUS Koenders kun je terecht voor vers vlees. In de supermarkt vind je een slager die graag een stuk vlees voor je voorbereidt. Ook heeft de supermarkt een bezorgservice en bent u er van verzekert dat het vlees gekoeld bij je thuis komt. Geef je een feestje of een barbecue? PLUS Koenders verhuurt barbecuepakketten, pannen en barbecues, koelaanhangwagens en statafels. Deze kun je eenvoudig online te bestellen.

InEibergen EOV VVV