Plant en dieren in Eibergen

Op zoek naar een dierenwinkel in Eibergen? Eibergen beschikt over twee winkels voor en door dieren met een gevarieerd assortiment.

Lees verder

De Imme

Heb je zin in de lekkerste verse honing? Gewoon uit de Achterhoek? Dat kan. Kom eens langs bij imkerij de Imme in Eibergen. De moderne imkerij beschikt over honing van Carnica bijen. Daarnaast wordt alles binnen deze imkerij op biologische wijze bereid. 

Bij De Imme zit je goed voor het kopen van enkel natuurzuivere honing, STI-HO-DRU, stuifmeel, propolis en vitaminen. Daarnaast beschikt De Imme over biologische proteïne, knoflookpoeder en druivensuiker. Je vindt De Imme aan de Kormelinkweg op nummer 2A in Eibergen.

Welkoop Ebbers

Wil je een leuk konijn of ander knaagdier kopen voor jezelf of jouw kind? Welkoop Ebbers beschikt over een breed scala aan konijnen en andere knaagdieren. Ontdek de cavia’s, hamster of muizen van Welkoop Ebbers. 

Bij Welkoop Ebbers zit je ook goed voor honden-, katten-, konijn-, knaagdieren-, vogel- en visvoeding. Bovendien beschikt de winkel over nog veel meer diergerelateerde producten. Ook vind je er alles voor de tuin. Welkoop is gevestigt aan de Beltrumseweg in Eibergen.

InEibergen EOV VVV