Extra startplekken survivalrun Beltrum (7 januari 2018)

Door InEibergen Nieuws
  • 07 december 2017
  • 0 reacties

De inschrijving voor de 29ste editie van de survivalrun in Beltrum op 7 januari aanstaande ging weer als een speer. Binnen drie weken waren de startplekken voor de categorieën middellange afstand en de lange afstand (recreatief) al vol. Maar liefst 1223 atleten durven de strijd tegen de elementen in Beltrum aan te gaan! Daarmee stormt Stichting Survivalrun Beltrum (SSB) weer naar een nieuw record aantal deelnemers. Favoriet bleek ook dit jaar weer de groepsrun op de middellange afstand. Binnen tien minuten nadat de inschrijving open ging, was deze categorie al vol.

Om de deelnemers tegemoet te komen, besluit het bestuur om nog enkele startplaatsen vrij te geven. Op de lange afstand (24 km) komen voor de individuele en koppellopers in totaal 20 extra plekken vrij. Op dit moment staan er al 330 atleten ingeschreven die dit parcours willen lopen. Het bestuur hoopt in 2018 de magische grens van 400 deelnemers aan de lange afstandsrun te bereiken.

Op de middellange afstand (14 km) kunnen zich nog 32 deelnemers inschrijven. En voor de jeugd van 15 tot 17 jaar is het voor het eerst mogelijk om een parcours van 7 kilometer te lopen, in plaats van de 14 kilometer. Daar zijn nog enkele startplaatsen vrij.

Schrijf je dus snel in! Let wel op, licentie is verplicht. Kijk op survivalbeltrum.nl en volg de Facebookpagina voor meer info.

InEibergen Nieuws

Het laatste nieuws uit Eibergen en omgeving. 

InEibergen EOV VVV