Mode in Eibergen

Ben je toe aan nieuwe kleding of schoenen? In Eibergen vind je verschillende kledingwinkels voor hem en voor haar. Ook vind je er een schoenenwinkel.

Lees verder

Voor ieder wat wils

Eibergen heeft kledingwinkels met kleding voor iedereen. Zo zit in het centrum aan de Brink de Hema. Naast verschillende huishoudelijke producten, fotoservice, gebak, eten en drinken, vind je er ook kleding. Met onder andere een assortiment kinderkleding, dameskleding en ondermode is er kleding voor iedereen. 

Daarnaast zit iets verder aan de Brink zit Tuunte. Tuunte beschikt over een assortiment aan kleding voor jongens-, meiden-, dames-, heren- en babykleding. Het kopen van kleding bij Tuunte kan ook via de webshop. 

Speciaal voor vrouwen

In Eibergen tref je verschillende modewinkels speciaal voor vrouwen. Zo beschikt Gankema Mode over een assortiment kleding, speciaal voor vrouwen met een middelbare leeftijd. Daarnaast beschikt de kledingzaak ook over grote maten tot 54. Je vindt de winkel aan de Kerkstraat in Eibergen. 

Aan de J.W. Hagemanstraat 12 vind je Marie*. Deze kledingwinkel is een modezaak vooral voor vrouwen met een trendy smaak. Het assortiment bestaat uit verschillende hippe kleding. Van het merk Oska tot aan Ina Kent. 

Tenslotte heeft Jurk in Eibergen beschikt over hippe kleding. Van veel verschillende kleurtjes tot aan leuke verschillende printjes. Ook zit je er goed voor oorbellen, armbandjes, kettinkjes en andere accessoires. Je loopt de winkel in aan de Kluiversgang in Eibergen.  

Comfort

Comfortabele schoenen nodig? Orrsing schoenmode is gespecialiseerd in comfortschoenen. Het assortiment bestaat uit schoenen met een goed voetbed en uit schoenen met uitneembare zolen. De werknemers van Orrsing geven je graag advies over de beste schoen voor jou.

Alle modewinkels in Eibergen zijn eenvoudig te bereiken en grenzen aan of beschikken over een parkeerplaats. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de winkel.

InEibergen EOV VVV