Computerwinkel in Eibergen

Op zoek naar passende hardware of zoek je een computer of laptop voor een goed betaalbare prijs? Heb je ondersteuning nodig bij het gebruik van je computer of ben je op zoek naar printers en tablets? Dan zit je in in Eibergen goed. Eibergen heeft een drietal computerwinkels die voor iedereen uitkomst biedt.

Lees verder

123PCCenter

123PCCenter biedt een breed assortiment gebruikte en nieuwe computers, notebooks en randapparatuur aan, ondersteund met eerlijk advies. Is je inktcartridige aan vervanging toe? Geen probleem, bij 123PCCenter vindt je de juiste cartridge voor jouw printer! In de winkel aan de J.W. Hagemanstraat repareren ze tevens jouw kapotte notebook, smartphone of tablet. Voor veiligheid zit je bij 123PCCenter goed, want in winkel verkopen ze ook IP camera’s en alarmsystemen.

REDMIJNPC

Wanneer je hulp nodig hebt bij een computerprobleem dan staat REDMIJNPC klaar voor jou. Heb je ondersteuning nodig bij het gebruik van het besturingssysteem van je PC? De medewerkers weten alles over de besturingssystemen van Windows en Apple. Ook voor het instellen van een WiFi-verbinding draait REDMIJNPC zijn hand niet om. De computerspecialisten van REDMIJNPC komen bij voorkeur bij jou aan huis om de problemen met je computer te verhelpen. Komt het je toch beter uit om de computer bij een servicepunt af te geven? Dat kan, want het servicepunt van REDMIJNPC vind je bij Boekhandel Gellekink. Dit afgiftepunt is 6 dagen per week geopend. Daarnaast biedt REDMIJNPC ook computers, monitoren, notebooks, software en randapparatuur aan.

LR_ComputerSystems, LR_Fotografie, LR_CopyService

Bij LR_ComputerSystems vind je zowel nieuwe computersystemen als gebruikte systemen. Daarnaast kun je er terecht voor monitoren, printers, camera’s en randapparatuur.  De medewerkers van LR_Fotografie geven je vrijblijvend advies. Daarnaast zit je er goed voor het maken van pasfoto’s of andere foto’s en portretten. Tenslotte kun je in de winkel terecht voor het kopieren, printen, inbinden van bijna alle maten papier en posters. 

InEibergen EOV VVV