Galerie in Eibergen

Ben je van plan om een galerie of museum te gaan bezoeken in Eibergen? In Eibergen vind je vier galeries waar je terecht kunt voor diverse vorm van kunst. Voor zowel kleine en grotere gezelschappen.

Lees verder

Alwine glas in lood

Ga een middag naar Alwine Glas in Lood. Je vindt hier glaskunst onder andere gemaakt door glasfusie en glas in lood, maar je kunt hier ook met een groep een workshop volgen. Verwonder je over de mooie kleuren en vormen van gekleurd glas. Heb je glaskunst, glas in lood ramen of isolerende beglazing voor glas in lood ramen die aan restauratie toe zijn? Ook dan ben je bij Alwine Glas in Lood welkom. Deze galerie werkt op afspraak. Je vindt Alwine Glas in Lood aan de Beltrumseweg 16 in Eibergen. 

Betty Kloosterman aquarellen

Houdt je van sierlijke aquarel schilderijen? Bij Galerie Betty Kloosterman kun je je hart ophalen aan aquarellen met thema’s uit de natuur. Alle werken zijn uniek. Betty Kloosterman maakt ook schilderijen in opdracht. Je vindt de galerij aan de Borculoseweg 16 in Eibergen. De galerie is op afspraak geopend.

Bijzonder gemaakt

Inspiratie nodig voor een cadeautje? Neem gerust een kijkje bij Bijzonder Gemaakt in Eibergen. HIer vindt u in de schitterende winkel annex stoere werkplaats een wereld aan ideeën. Aan de tekentafel van de graveur krijgen nieuwe wensen vorm. We maken op elk gewenst product een mooie en passende gravure geheel naar uw wens. Ook kunt u bij ons terecht voor originele geschenken om zo mee te nemen. Je vindt Bijzonder Gemaakt aan de Hagen 21 in Eibergen. Ze zijn geopend van dinsdag tot zaterdag vanaf 9.30 uur.

Atelier Janet Timmerije

Bezoek het atelier van Janet Timmerije voor bijzonder kleurige schilderijen, keramiek, serviesgoed, keramiek, giclees, ansichtkaarten, wijnkisten en kussens. De items in haar galerie hebben vrolijke thema’s met dieren en steden. Je kunt in haar atelier terecht op afspraak. Je vindt Atelier Janet Timmerije aan de W. Hagemanstraat 39 in Eibergen.

InEibergen EOV VVV