Evenementen

Jaarlijks vinden in en rond Eibergen diverse evenementen plaats zoals de kermis in het voor- en najaar, het Lenteweekend bij de Mallumse Molen, de Oranjemarkt georganiseerd door het TIP, het Streekfestival bij het Openluchttheater , de fietsvierdaagse, de Eiberrun en de Kerstmarkt. In Beltrum en Rekken zijn aan het eind van de zomer Bloemencorso’s. In het Openluchttheater vinden diverse optredens plaats van bekende en minder bekende artiesten.

De meeste evenementen kun je vinden op de homepage van deze site. Maar onderstaand vind je nog een aantal gebeurtenissen die wij toch ook even onder de aandacht willen brengen:

 

 

 

 

Midwinterhoorn wandeling Eibergen 17 december 2017

Zondag 17 december 2017.'De midwinterhoorn in zijn natuurlijke omgeving'. Meer dan 30 blazers langs de route. Start tussen 12.00 en 14.00 uur. Meer informatie komt t.z.t.

Lees meer

Gelders Midwinterhoorn Treffen 29 december 2017

Gelders Midwinterhoorn Treffen op zaterdagmiddag in en om Het Muldershuis en Mallumse Molen in Eibergen. Nadere informatie volgt. 

Lees meer

Kerstmarkt Eibergen 9 december

Kerstmarkt met allerlei activiteiten in het centrum van Eibergen op zaterdag 9 december van 16.00 tot 21.00 uur Bij dit kerstfestijn is werkelijk iedereen welkom, of je nou een bedrijf hebt, particulier...

Lees meer

Concert Antoniuskerk Rekken 26 november 2017

In 2017 is de 250e sterfdag van Georg Philipp Telemann. Tot zijn sterven op 86 jarige leeftijd, bleef Telemann creatief en actief. Hij bleef de wereld verbazen met zijn orginele muziek. Het Zutphens Barok...

Lees meer
InEibergen EOV VVV