High tea in Eibergen

Spreek af met je vriendinnen en vrienden onder het genot van een heerlijke high tea in Eibergen. Klets gezellig bij en snoep tegelijkertijd van de lekkerste scones, marmelade’s, muffins en theesoorten.

Lees verder

High tea op chique

Bij Hotel Restaurant De Greune Weide ervaar je de high tea in alle luxe. De Greune Weide ligt midden in de natuur. Verwonder je tijdens de high tea over de prachtige omgeving, proef diverse bijzondere theesoorten en smul van heerlijke muffins, scones met geslagen room, marmelade sandwiches, bladerdeeghapjes quiches en petitfours. Je vindt Hotel Restaurant de Greune Weide aan de Lutterweg 1 in Eibergen. 

High tea in het centrum van Eibergen

In het hartje centrum van Eibergen ligt Café de Lindeboom. Laat je high tea met mooi weer serveren op het zonneterras en geniet van het gezellige uitzicht op het winkelend publiek. Is het wat koel om buiten te eten? Binnen is het knus en behaaglijk. Je vindt Café de Lindeboom op Hagen 28 in Eibergen.

High tea bij de Mallumse Watermolen

Ook bij Het Muldershuis, gelegen tegenover de Mallumse Watermolen, kan een uitgebreide High tea verzorgd worden. In de zomermaanden zit je heerlijk op het terras aan de oude Berkeltak en in de winter binnen bij de open haard. Je vindt Het Muldershuis op De Mallumse Molen 114 in Eibergen.

High tea in belevingspark Hof van Eckberge

Geniet binnen of buiten van een high tea in Belevingspark. Hof van Eckberge. Hier serveren ze op eigen wijze geserveerde hartige en zoete lekkernijen, soepen, sandwiches, koude en warme gerechten met zowel vis als vlees. Je vindt Hof van Eckberge aan de Lintveldseweg 1a in Eibergen.

Meer weten over high tea in Eibergen?

Als u meer wilt weten over een high tea in Eibergen of een reservering wilt maken, neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder van de high tea. 

InEibergen EOV VVV