• slidebg1

U bent hier

Wereldconcert en duo-expositie op 26 augustus in de Kluntjespot in Haarlo

Heel even is Haarlo op zaterdagavond 26 augustus het middelpunt van de wereld. De zomereditie van KLANKEN & KUNST gaat door, dankzij de toegekende subsidies van de Stichting Fonds 1819 en de Rabobank (via de actie ‘Hart voor de Achterhoek’)!

Vanaf 19.30 uur speelt het Haytham Safia Qu4rtet - vier musici, afkomstig van drie continenten en opgeleid aan verschillende conservatoria - de sterren van de hemel met oosterse, westerse en Afrikaanse klanken en ritmes. Stilzitten is daarbij gewoon onmogelijk! Geïnspireerd door Tibetaanse gebedsvlaggen wapperen de boodschappen, wensen en dromen van vluchtelingen uit Syrië en Eritrea de lucht in om tot ver over de einder te worden gehoord. En de tentoongestelde schilderijen, waarop de sfeer van vele landen voelbaar is, onderstrepen de coherentie tussen alle wereldburgers.

De intieme Haarlose PKN-kerk met plaats voor 150 bezoekers is vanaf 19 uur open. Door de beide subsidies blijft de toegangsprijs, inclusief een drankje in de pauze en na afloop, slechts 7,50 euro. De belangstelling blijkt nu reeds groot voor deze bijzondere, culturele avond. Aanmeldingen via info@idaroekevisch.com of info@frans-kapma-foundation.com worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Meer informatie staat op de websites www.frans-kapma-foudation.com en www.idaroekevisch.com

InEibergen EOV VVV